Td Constructies Bv

Td Constructies Bv failliet, in surseance of uit faillissement? Lees alle details over de insolventie van Td Constructies Bv in Farmsum.

Op 08-07-2012 is Td Constructies Bv te Farmsum door de rechtbank in Groningen failliet verklaard. Als curator is aangesteld A.P.K. Luttikhuis RA. Het insolventienummer van deze zaak is F.12/167.

Algemene informatie

 • Naam Td Constructies Bv
 • Plaats Farmsum
 • Info Faillissement vernietigd
 • KVK Nummer 02319219
 • Insolventienummer F.12/167
 • Rechtbank Groningen
 • Recht-commissaris mr. A.L. Goederee

vestigingen / adressen

 • Soort VEST
 • Adres Zinkweg 2
 •  

publicaties

curator / bewindvoerder

 • Curator

Bekijk overige gegevens

verslagen

 • Verslagdatum 2012-08-01
 • Kenmerk gro.12.167.F.1102.1.12

Omschrijving:

 • Verslagdatum 2012-07-05
 • Kenmerk gro.12.167.F.1300.1.12

Omschrijving:

Disclaimer: Z24 en FaillissementsDossier.nl spannen er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Z24 en Faillissementsdossier.nl verschaffen de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Z24 en Faillissementsdossier.nl aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van Z24 Faillissementen of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

BVA Auctions - Veilingkalender

 • Lunchveiling donderdag
  Online
  Start: woensdag 1 oktober 2014 14:00:00
  Sluiting: donderdag 2 oktober 2014 11:30:00

  Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd. Deze week o.a. Badkamer toebehoren o.a. handdoekrekken, toiletrolhouders etc, Horloges, onderverdeeld in nieuwe categorieën te weten Basic o.a. Esprit, Akribos etc. en Premium o.a. Armani, Diesel, Michael Kors etc, Kappa tassen, etc.

  Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

  Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw factuur per e-mail binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor woensdag 8 oktober 2014.
 • Koops Auto Deventer
  Online
  Start: zaterdag 27 september 2014 17:00:00
  Sluiting: donderdag 2 oktober 2014 16:00:00

  Online faillissementsveiling i.o.v. curatoren mw. mr. A. van der Schee (Van Benthem & Keulen), dhr. mr J.A. A. Boers (Boers Advocaten) en pandhouders inzake het faillissement van Koops Furness N.V. , o.a.: nieuwe en gebruikte personenauto’s, 2 en 4-koloms hefbruggen, remmentestbank, meet- en testapparatuur, elektrisch, pneumatisch en handgereedschap, voorraad onderdelen, autobanden en lichtmetalen velgen, showroominrichting, kantoorinventaris, ICT, etc.Merken o.a.: ‘Nissan-Kia-Mazda’
 • Furness Car Enschede
  Online
  Start: zaterdag 27 september 2014 17:00:00
  Sluiting: donderdag 2 oktober 2014 16:45:00

  Online faillissementsveiling i.o.v. curatoren mw. mr. A. van der Schee (Van Benthem & Keulen), dhr. mr J.A. A. Boers (Boers Advocaten) en pandhouders inzake het faillissement van Koops Furness N.V. , o.a.: hefbruggen, werkplaatsinventaris, stellingen, gereedschap, showroominrichting, kantoorinventaris, etc.
 • Verzamelveiling te Aalsmeer
  Online
  Start: zaterdag 27 september 2014 14:00:00
  Sluiting: donderdag 2 oktober 2014 17:00:00

  Online veiling van, o.a.: Auto's, gereedschap, vrachtauto, aanhanger/ trailer, shredder, aluminium pvc grondkabel, ladders, beamers, verlichting, sanitair, wasmachine, containers, transportbanden van de merken, ‘Mini – Mercedes’, shredder, aanhanger, zeecontainer, magneetband, mestklem voor een shovel, etc.
 • Vooroorlogse Fords 'Den Hartogh Ford Museum' te Hillegom
  Online
  Start: zondag 28 september 2014 17:00:00
  Sluiting: donderdag 2 oktober 2014 18:00:00

  Openbare veiling i.o.v. 'Den Hartogh Ford Museum ' wegens verjonging van de grootste Ford privé-collectie ter wereld (Guinness World Records), o.a. 47 vooroorlogse Fords en oldtimers.

  In september organiseert BVA Auctions een exclusieve Ford veiling waarin diverse vooroorlogse Fords en speciale auto’s worden aangeboden. De Fords zijn afkomstig uit het Den Hartogh Ford Museum en verkeren in goede conditie. De Fords worden geveild omdat het Ford Museum haar aanbod altijd herkenbaar wil houden voor de bezoeker. Daardoor is besloten het aanbod van vooroorlogse Fords in te ruilen voor minder oude Oldtimers. Het aanbod van Fords bestaat uit diverse auto’s geproduceerd in de jaren ’10 ’20, ’30 en ’40 en variëren van bussen tot cabrio’s.

  Bent u geïnteresseerd dan nodigen wij u van harte uit op de kijkdag van 28 september bij het Fordmuseum Den Hartogh in Hillegom.

  Geschiedenis Den Hartogh Ford Museum
  Het Den Hartogh Ford Museum is opgericht door Piet den Hartogh. In de loop der jaren heeft hij uit diverse landen verschillende automobielen gekocht. Door gebrek aan ruimte opende Piet den Hartogh in 1997 het Ford Museum. Ook deze locatie moest vergroot worden om de enorme verzameling aan Ford wagens te kunnen opslaan. Inmiddels is de locatie gegroeid tot drie hallen van totaal 5.000m2 met oldtimers, een restaurant en twee grote zalen. De huidige collectie bestaat uit modellen van de series T-Ford, N-Ford, A-Ford, V-Ford en Lincoln.

  Voor meer informatie over het Ford Museum, bezoek de site!