‘KPN onderzoekt alle opties’

,,Als ik zeg alle opties, dan bedoel ik ook alle opties”, zei Blok op de vraag of de verkoop van geheel KPN ook tot de mogelijkheden behoort. ,,Waar het om gaat, is dat we voor al onze stakeholders tot een oplossing komen die goed is. Dat is waar het om gaat en niet of KPN als groep blijft bestaan en of er iets met een onderdeel gebeurt.”

Blok benadrukte het belang van een oplossing die goed is voor alle betrokkenen. ,,Natuurlijk zijn de aandeelhouders daar heel belangrijk in, maar het gaat ook om onze klanten en om onze medewerkers.”

Onderzoek

KPN gaf vrijdag aan onderzoek te doen naar een mogelijke verkoop van de Duitse dochteronderneming E-Plus.Daarmee wil het bedrijf aandeelhouders overtuigen om niet in te gaan op het vijandige bod van het Mexicaanse América Móvil op 27,7 procent van de aandelen.

Blok gaf geen indicatie van de tijd die KPN voor dat onderzoek nodig denkt te hebben. ,,We gaan alle opties afwegen en daar nemen we de tijd voor die nodig is. We willen een goed besluit nemen.”

columnisten & experts

Trackback-URL:

article
29495
‘KPN onderzoekt alle opties’
,,Als ik zeg alle opties, dan bedoel ik ook alle opties”, zei Blok op de vraag of de verkoop van geheel KPN ook tot de mogelijkheden behoort. ,,Waar het om gaat, is dat we voor al onze stakeholders tot een oplossing komen die goed is. Dat is waar het om gaat en niet of KPN […]
http://www.z24.nl/ondernemen/kpn-onderzoekt-alle-opties
01 juni 2012
economie, KPN
Ondernemen